Božićna priča

Božićna priča

Novosti bloga

Ovaj pas je rođen na Badnjak 2002. g.. Ništa neobično, zar ne? Ono što je neobično je da je pas rođen sa dvije noge! Obzirom da nije mogao hodati odbacivala ga je i kujica koja ga je oštenila. Njegov prvi vlasnik je također mislio da neće moći preživjeti te je razmišljao da ga “uspava”. No, njegova sadašnja vlasnica Jude Stringfellow ponudila se da brine za njega. Bila je odlučna u svojoj namjeri učenja i treniranja šteneta kako bi ga naučila da hoda sam. Nazvala ga je Faith

U početku Faitha je stavljala na dasku za surfanje kako bi osjetio pokret. Kasnije je koristila maslac od kikirikija na žlici kao motiv i nagradu za stojanje i skakanje okolo. Čak i drugi psi u domu hrabrili su ga da hoda. Iznenađujuće, već nakon 6 mjeseci, kao Čudo, Faith je naučio držati ravnotežu na stražnjim nogama i skakati da se pokrene naprijed! Nakon duljeg vježbanja na snijegu naučio je hodati kao ljudsko biće!!!

Faith sada voli hodati okolo i gdje god krene privlači pažnju ljudi. Ubrzo je postao poznat diljem svijeta te je gostovao u mnogobrojnim novinama i televizijskim emisijama. Bio je čak i jedan od kandidata za ulogu u Harry Potteru. A sada je pred nama knjiga pod nazivom S malo vjere posvećena njegovom životu!

Jude se odrekla svoje nastavničke karijere kako bi zajedno s Faithom obišla svijet s porukom da ljepota duše ostaje nedirnuta unatoč našim nedostacima! 

U životu će uvijek postojati nepoželjne situacije i okolnosti…no, ako se odvažimo na njih gledati iz druge perspektive, pronaći ćemo pravi smisao i osjećati se bolje. Nadamo se da će ova priča svima nama donjeti toliko potrebnu, drugačiju perspektivu i potaknuti nas da budemo zahvalni na svakom novom i lijepom danu! Faith (Vjera) je stalni dokaz snage i čuda života!

Facebook