JOHNNY ♂ – rođen 12/2014

UPDATE: JOHNNY JE REZERVIRAN! 🙂
Johnny je mladi pas spašen iz horrora kill skloništa Utinje. Johnnyja smo prvi put vidjeli na slici, malog psića s ozljeđenom nogicom kojem je vrlo brzo trebala biti donešena smrtna presuda. Uzeli ga sa sobom kući u sklonište, uvjereni da je ozljedu nogice zadobio u jednoj od međusobnih tučnjava… Prvi dani kod Johnnyja su nam pokazali koliko je to divan pas, mio na sve načine, nevjerojatno željan čovjeka i do neba zahvalan za šansu da jede i spava na miru, te napokon osjeti slobodu pod šapicama i ljubav u srcu.
Odlazak veterinaru slomio nam je srce. Očekivali smo stari prijelom, a rtg snimke pokazale su da je nekad davno, vjerojatno usred udarca automobila, Johnnyju bila slomljena cijela zdjelica i noge. Zapravo je pravo čudo da je ostao živ, a još veće što hoda, trči i igra se kao i svaki drugi pas. Ne želimo zamišljati koliko je boli Johnny proživio ozljeđen i napušten, slomljenih kostiju i slomljenog srca, ostavljen da se snalazi i umre u nekog rupi kraj ceste. Nevjerojatna je bila njegova volja za životom da se izborio i uspio prebroditi sve ružno što je prošao. Nakon dugo promišljanja i više medicinskih mišljenja, sve smo više na pragu odluke da stare ozljede ne diramo. Nažalost, nema jamstva da bi bilo kakva operacija pomogla, čak štoviše, u slučaju da nešto pođe po zlu, u opasnosti bi bio i njegov život i mogućnost kretanja. Mislimo da obzirom na njegovu snagu da se izvuče, da preživi i da nađe svoju sreću, ne bi bilo u redu izlagati ga takvom riziku. Snažno vjerujemo da ima ljudi koji gledaju čistim srcem i koji će u Johnnyju prepoznati svoju srodnu dušu, milo stvorenje koje će ga zahvalno do kostiju pratiti kroz život, pružajući im toliko ljubavi o kojoj su dosad mogli samo sanjati.
Johhny žudi biti voljen i dati svoje srce. On je prava duša od psa, istinski borac i nevjerojatna radost…Je li uistinu bitno što mu je jedna nogica malo kraća. Njemu to ne smeta u trčanju, ludovanju i veselom skakutanju oko nas u skloništu. Johnny obožava ljude, super se slaže s kujicama, a vjerujemo da bi i uz malo rada s mužjacima isto postao dobar prijatelj. Mace još nije upoznao.

Naš dobri dečko u svoj novi dom dolazi cijepljen, čipiran i kastriran. Ima oko 20 kg. Hvala Vanni Mihaljević na kumstvu! 🙂

Facebook