LUNA♀ & LUKI♂ – rođeni 2015

LUNA♀ & LUKI♂ – rođeni 2015

UPDATE:
Luki i Luna su se zadnjih mjeseci pretvorili u prave maze. Kad izađu iz boksa zadržavaju se u našoj blizini i uživaju u maženju. Više nisu samo u svom svijetu, potpuno su se otvorili prema ljudima i imaju veliku potrebu biti blizu ljudi. Mirni su i staloženi. U šetnji izvrsni na povodcu, uživaju opušteno u šetnji i s našim posjetiteljima koje vide po prvi put u životu. Sa drugim psima nikad nisu imali problema, tolerantni su čak i prema mladim i hiperaktivnim psima. Luki i Luna savršeni su obiteljski psi, beskrajno privrženi ljudima.

Brat i sestra stigli su nam nakon što se vlasnici zbog zdravstvenih problema nisu više mogli brinuti za njih. Cijeli život živjeli su zajedno i nikad se nisu odvajali jedno od drugoga. Luna je Lukijeva sjena. Prati ga u stopu i ne odvaja se od njega. Kako u zadnje vrijeme u svom domu nisu puno izlazili vani, u skloništu uživaju u slobodnom trčanju livadama. Njihova privrženost toliko je jaka da ih uopće ne zanimaju psi oko njih. Sa svim psima se pristojno upoznaju, pruže ruku prijateljstva bez trunke nervoze, i nastavljaju dalje u svom svijetu njuškati i trčkarati. U boksu samo čekaju da ih netko od ljudi primjeti i pomazi. Luki i Luna su mješanci labradora, prijateljske i vesele naravi. Imaju predivnu, sjajnu dlaku i topli, nježni pogled. Velika nam je želja udomiti ih zajedno jer mislimo da bi im razdvajanje potpuno slomilo srce, pogotovo Luni.

Oboje su cijepljeni, čipirani i sterilizirani/kastrirani. Imaju oko 20 kila. Luki je visok 53 cm a Luna 46 cm. Hvala Nadia Višković za kumstvo! 🙂

Facebook