SVJETSKI DAN ZAŠTITE ŽIVOTINJA!

SVJETSKI DAN ZAŠTITE ŽIVOTINJA!

Novosti bloga

OBAVIJEST za sve Vas koji nas vjerno pratite… Ovu nedjelju NEĆEMO imati posjete u skloništu. Zašto? Zato što se družimo u Šijanskoj šumi gdje zajedno obilježavamo SVJETSKI DAN ZAŠTITE ŽIVOTINJA!
Dakle, ovim Vas putem osobno i sa zadovoljstvom pozivamo da svojom prisutnošću uveličate manifestaciju kojom će Udruga „SNOOPY“ obilježiti Svjetski dan zaštite životinja. Manifestacija će se održati u nedjelju, 4. listopada 2015. u vremenskom periodu od 10 do 16h na prostoru centralne livade u Šijanskoj šumi (Pula).
Edukativno-humanitarni program je namijenjen svim zainteresiranim građanima i građankama, a cilj je na zabavan način informirati i educirati sudionike i sudionice svih dobnih skupina o problematici zaštite životinja te brizi i pravilnom načinu ophođenja prema njima. U tu svrhu, održat će se izložba vlasničkih pasa naziva „Jednom napušten – sada model“ u kojoj će glavne zvijezde, ne moramo to naglašavati, biti isključivo spašeni napušteni psi koji su sada sretno udomljeni u nove obitelji. Uz to odvijat će se i edukativni štandovi, dok će za one najmlađeg uzrasta biti organizirani dodatni zabavni sadržaji. Sudionici/e će također imati priliku upoznati neke od štićenika Udruge „SNOOPY“ te dobiti sve potrebne informacije o njenom radu i aktivnostima. Manifestacija će biti popraćena i glazbenim programom, a za uzvanike će biti organizirana zakuska.
Bit će stvarno zabavno i poučno te se jako radujemo Vašem dolasku. Dođite nas podržati i usput, kao i inače, pomoći njuškicama.

Svjetski dan zaštite životinja

Facebook