Kako postati kum-a?

Kako postati kum-a?

Vezali ste se za jednog ili više naših štićenika, a niste u mogućnosti pružiti mu stalan dom? Postanite kum/a Vašem mezimcu i osjećajte se kao da “imate” svog psa… naravno dokad ne bude udomljen. Sve što trebate napraviti je odabrati psa koji Vam je osvojio srce i javiti nam se na e-mail udruge (info@snoopy.hr) ili u inbox Facebook stranice. Svaki pas može imati više kuma/kumova te isto tako Vi sami možete kumovati više pasa. Kumstvo prestaje kad se štićenik udomi (o čemu ćete biti obaviješteni) ili pak po isteku godine dana ukoliko se ne odlučite na obnovu kumstva.

Kum/a pristajete biti na minimalno godinu dana. S obzirom na vlastite financijske mogućnosti, možete birati između više vrsta kumstava – uplata od 50 kn (brončano kumstvo), 100 kn (srebrno kumstvo) i 200 ili više kn (zlatno kumstvo).

Starijim psima ili psima koji dugo vremena žive u skloništu sponzori su možda jedina šansa da “imaju” samo svoje ljude.

Postani kum-a

Uplate se vrše na mjesečnoj bazi na žiro račun udruge IBAN HR7924070001100133928 (Za uplate iz inozemstva swift kod OTP banke je SWIFT BIC OTPVHR2X). Ili na PayPal. Svatko tko se odluči na kumstvo dobit će personaliziranu zahvalnicu za uspomenu.

Facebook